Uppvärmning

Luft-luft, luft-vatten, bergvärmepump, jordvärmepump?

Vilken värmepumpsinstallation passar dina uppvärmningsbehov?
- Luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, bergvärmepump eller markvärmepump?

Vi har erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig välja det alternativ som passar bäst. Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök där vi går igenom energibehov och förutsättningar, möjlighet till konverteringsbidrag eller ROT-avdrag.

Just nu får du 5000 kr tillbaka när du köper en Daikin bergvärmepump av oss! Kontakta oss för mer information!

Erbjudande från Daikin 5000kr tillbaka när du köper Bergvärmepump.

auktoriserad värmepumps­installatör

BF Kyla & Värmepumpar AB är auktoriserat serviceombud för Daikin, Bosch, Vaillant och CTC i Borås. Vi är dessutom auktoriserade återförsäljare för värmepumpar från Daikin, Mitsubishi och Vaillant.

Viktigt att utföra underhållservice på värmepumpen

BF Kyla & Värmepumpar utför service, reparationer och underhåll på de flesta typer av uppvärmningssystem som t.ex. pelletsbrännare, oljebrännare och värmepumpar.

För att bibehålla en god driftsekonomi på sin värmepump är det viktigt att regelbundet utföra funktionskontroll och service som innefattar rengöring av filter, kontroll av temperaturer och driftstider.

Värmepumpsinstallationer i Borås med omnejd

BF Kyla & Värmepumpar utgår från Borås och utför installationer, service, reparationer och underhåll av uppvärmningssystem inom ett avstånd av ca. 5 mil i orter som Bollebygd, Ulricehamn, Tranemo, Alingsås och Vårgårda m.m.
Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar.

Se bilder nedan
Bosch
Daikin
CTC
Vaillant
Fujitsu
Mitsubishi